TETOVÁLT HAJ TECHNIKA

              A LEGÚJABB MEGOLDÁS KOPASZODÁSRA

GYIK

Választhatom a THT- t ha már volt hajbeültetésem?

Igen, természetesen, a két módszer nem zárja ki egy mást, sőt erősíti, mivel ha a hajbeültetés sikeres is, sajnos sűrű nem lesz. A hajhagymákat az eljárás nem veszélyezteti mivel azok a bőr mélyebb rétegében helyezkednek el, mint amelybe a bevitt pigmentek kerülnek.

Fájdalmas a THT?

A hajtetoválás semmi képpen sem mondható fájdalmasnak, inkább esetleg kellemetlen. Mindenkinek más a fájdalom tűrő képessége, épp ezért amennyiben szükséges, a megfelelő bőrfelület érzéstelenítőkkel kellemesebbé tudjuk tenni a beavatkozást.

Meddig tart a kezelés?

A teljes fej elkészítése akár 8 órát is igénybe vehet.

Egy kezelés szükséges, vagy többször kell menni?

Egy kezelés során pigmentálom az egész területet, ez azt jelenti hogy a nap végére új „frizuráddal” térhetsz már haza. Majd 6 hét elteltével ha szükséges elvégezhető egy korrekció, mivel előfordulhat, hogy a sebgyógyulás során esetleg nem egyforma intenzitással maradt meg mindenhol a pigment, vagy talán szeretnél egy apró változást a hajvonaladon. Sok mindent csak egy bizonyos idő elteltével fogsz tudni megfogalmazni és ehhez az kell hogy megszokd és viseld addig az új „hajad”.

Észre fogják venni rajtam?

Nem a kezelés eredménye tökéletesen természetes, azok az ismerősök fogják csak tudni, akiknek Te elmondod. Az optikai hatás pont olyan mint a borotvált hajas fejbőr sörtéié. Mintha borostás lenne a fejed.

Milyen festékkel készül a THT?

A hajtetoválást speciális, gamma sterilizált, pigmentekkel végzem, amelyek teljesen biztonságosak, nagy színválasztékkal bírnak és minden EU- ós előírásnak és követelménynek megfelelnek.

Hány éves korig ajánlott a THT?

A THT alkalmazása nincs sem korhoz, sem társadalmi helyzethez, sem beosztáshoz kötve. Minden esetben szem előtt tartom a vendég személyes habitusát, külső megjelenését és életvitelét, így személyre szabott a kezelés és biztosan beleillik a személyiségébe. Soha nem készítek kirívó, mesterkélt vagy eltúlzott hajtetoválást.

Mikor érdemes a kezelést végeztetni?

A kezelés bármilyen évszakban végezhető, az időjárás vagy a hőmérséklet nem befolyásolja az eredményét. A megfelelő utókezelés betartása mellet, mindig egyforma végeredményre lehet számítani.

Kivel készíttessek hajtetoválást?

Amikor hajtetoválót választasz minden képpen nézd meg az ő eddigi munkáit! Ez nagyon fontos, hiszen semmilyen árút vagy szolgáltatást nem veszel anélkül hogy alaposan megnézted volna, nemde? Akkor itt miért tennél kivételt? Ráadásul ez nem az a műfaj, ahol ha nem sikerül valami, akkor majd hosszú ujjút veszel. Tehát győződj meg róla hogy ő valóban gyakorlott a hajtetoválásban, készített már ilyet nagy számban, ha igen akkor a munkáiról részletes fotódokumentációval kell hogy rendelkezzen, nem csak egy egy képpel, ami ne adj Isten egy másik tetováló külföldi honlapjáról származik. Hiába gyakorlott valaki a tetoválásban egyébként, a fejbőr tetoválása minden mástól különbözik, a fej bőre teljesen más és másképpen viselkedik mint a test bármely másik része. Én magam a tetovált haj technika kifejlesztésére, kikísérletezésére több mint másfél évet kellett hogy fordítsak, amire olyan eredményt kaptam, hogy azzal elégedettek lehessünk és megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak is.

Elrontották a hajtetoválásomat, van segítség számomra?

Igen van, bár hosszú idő és ráfordítás, de rendbe tudom hozni. A kezelés több lépcsőből áll, először felkészítjük a fejbőrt a lézeres kezelésre, amely segítségével eltávolítjuk a rossz tetoválást. Általában itt elváltozott színű vagy megfolyt, azaz nagy pacákká változott tetoválásokról van szó. Ezután újra felhozzuk a bőrt olyan kondícióba, hogy én azt megtudjam tetoválni, ezúttal már megfelelően.

Igaz hogy van egy krém, amivel kijön a tetoválás?

Nem, ez sajnos egy mende monda, már több vendégemtől hallottam, hogy azt mondták nekik, ha mégsem tetszik nekik a tetoválásuk, akkor azt egy krémmel el lehet egyszerűen távolítani. Tehát még egyszer, nem ilyen nincs, eltávolítani csak a fent leírtak szerint lehet, nagyon hosszadalmasan és költségesen, ezért is fontos hogy körültekintőek legyünk.

Hány évig fog tartani a hajtetoválásom?

Hosszú évekig, bár nagyon sok fog azon múlni, hogy mennyire óvod a naptól, csak az képes idővel kifakítani. Megjegyzem a naptól nem csak a tetoválás miatt kell védened magad, hanem leginkább a fejbőröd miatt, mivel védelem nélkül van kitéve az UV sugaraknak! Ahol azt mondják neked hogy évente újra kell üttetned, ott valamit nem jól csinálnak!

Nem fog elváltozni a betetovált szín?

A válaszom határozott nem, amióta én az általam jelenleg is használt festékkel készítek hajtetoválásokat, erre még nem volt példa! Illetve ehhez az is szükséges, hogy betartsd az általam javasoltakat.Viszont sajnálatos módon láttam már sok próbálkozást ami kikékült, kizöldült.

Vonalakból áll a tetoválás?

Isten ments! Nem, a tetoválás a borotvált hajas fejbőr éles kis sörtéit kell hogy másolja tökéletesen!!! Minden más maszatolás, pacázás, stb. elfogadhatatlan és egyen nevetségessé is válik tőle a viselője. A tökéletes hajtetoválást akár egészen közelről is vizsgálhatod, akkor sem szabad hogy lásd, hol ér véget a haj és kezdődik a tetoválás!


 

DÉVÉNYI NATÁLIA
- Nemzetközi tréner -
- A hajtetoválás magyarországi úttörője -

ELSŐ MAGYAR MIKROPIGMENTÁLÓ KFT.
Tel: 06 30 3 714 700
Skype: natalia.devenyi
E-mail: info@pinksmink.hu

 

DÉVÉNYI NATÁLIA
- Nemzetközi tréner -
- A hajtetoválás magyarországi úttörője -

ELSŐ MAGYAR MIKROPIGMENTÁLÓ KFT.
Tel: 06 30 3 714 700
Skype: natalia.devenyi
E-mail: info@pinksmink.hu

9023 Győr, Vasvári Pál u. 13.

Szalonunk megközelítése