TETOVÁLT HAJ TECHNIKA

              A LEGÚJABB MEGOLDÁS KOPASZODÁSRA

A kezelés

Most a THT- val történő kezelés pontos menetét szeretném ismertetni, hogy minden érdeklődő tudja mire kell számítania, amennyibe ezt a megoldást választja:

  • A kezelést mindenképpen megelőzi egy személyes konzultáció, mivel sok a távolabb élő, illetve külföldi vendégem is, ezért választhatod akár a skype-on történő konzultációt is.
  • Itt lehetőségem van megismerni a személyiségedet, a problémádat és az igényeidet. Valamint Te is megismersz engem, hisz tapasztalatom szerint egy ilyen beavatkozáshoz elengedhetetlen a kölcsönös szimpátia és a bizalom.
  • A konzultáció során módom van pontosan megválaszolni minden kérdésedet, ami a kezelés időtartamára, a gyógyulási időre, az árára, stb.- re vonatkozik. Valamint fotót készítek a pigmentálandó területről, ennek segítségével lesz majd lehetőségem a kezelés időpontjáig konzultálni a pigmentek gyártójával, ami a felhasználandó festékeket illeti. Ebben én egy szoros együttműködést alakítottam ki, hogy kettőnk tapasztalatát összevetve a legjobb végeredményt kínálhassuk a színválasztás terén. Valamint egy Mester fodrásszal, akinek nagy tapasztalatára és ízlésére minden egyes fejbőr pigmentálásnál szívesen nyúlok vissza, ami hajvonal kialakítását illeti.
  • Ezek után a megbeszélt időpontban elvégzem a kezelést.

A kezelést követően is nyugodtan folytathatod a megszokott életviteledet, mivel nem lesz feltűnő jele a frissen végzett beavatkozásnak. Enyhén piros és irritált lehet a fejbőr, de ez rövid időn belül megnyugszik. A körül belül egy hetes utókezelés végén, pedig több teendőd, nem lesz mint élvezni az új frizurádat :-)

 


 

DÉVÉNYI NATÁLIA
- Nemzetközi tréner -
- A hajtetoválás magyarországi úttörője -

ELSŐ MAGYAR MIKROPIGMENTÁLÓ KFT.
Tel: 06 30 3 714 700
Skype: natalia.devenyi
E-mail: info@pinksmink.hu

 

DÉVÉNYI NATÁLIA
- Nemzetközi tréner -
- A hajtetoválás magyarországi úttörője -

ELSŐ MAGYAR MIKROPIGMENTÁLÓ KFT.
Tel: 06 30 3 714 700
Skype: natalia.devenyi
E-mail: info@pinksmink.hu

9023 Győr, Vasvári Pál u. 13.

Szalonunk megközelítése